Vappu on ihmisille                                                                               1497722.jpgoutoa aikaa. myös meille kolmelle, vaikka yleensä muille outo onkin meille aivan normaalia.

Viime vapusta on aikaa mut ei se mitään, aika kuluu..HILJAA!!
Me oltiin viime vappuna vähä joka paikassa, meit oli me 3 + yks EMO (hihihihi x D). Eka oltii koulus vappujuhlis! jee Bileet! laimeeta oli! Sit lähettiin melkein erään marja tyttösemme kanssa lintsille, mut sit sen iskä lukitsi sen komeroon, ja mentii siis lintsille 4 hemulia vain yhdessä.

 Lintsil me käytii vaa yhes laittees, vaik oottettii siel jäässä varmaa tunti. Sit lähettii sieltä muualle vähä hakee taikajuomii, ja ööö onnistuttiikin, vaikkei tylypahkaan päästykkään!

Joskus me sitte päädyttiin Annikalle ja siel öö sotkettii paikkoi, ja loihdittii omii sekotuksii hehee. Sit on sellane pitkä taukoväli, koska en muista oikee mitä tapahtu, ja yhtäkkii oltiiki ketrsil hemmojenkaa. Hyi kamala siit en haluu kertoo YÖK! Sit kello oliki jo kaikkien salaisten tapahtumien jälkeen jo ainaki 4 aamulla ja oli kylmä! En haluu kertoo enempää, vaik iha hauska vappu olikin, villi vapun pitää ollakki, mut ei siis liian, koska lomaan on viel aikaa 5 viikkoo tästä!

Tästä vapusta tulee kuitenki erilaine, ehkä.. toivottavasti.. tai kyllä tulee.
Tää on höhlän kirjotusta pitäis vaa painaa DELETE! mut enpäs painakkaa, vaa nauran tekstille hihihiiiiii!

Irina ihminen vain minäkin!