tänää oli taas yhtä väsyttävää koulussa ku on ollu nää 2 edellist viikkooki! ei jaksais millää, oon oikeesti ihan finaalis :S mut onneks illalla aina tulee salkkarit!! <3 ja koulun jälkeen pääsee mesen maailmaan, tällane mesehiiri ku oon D: hehee..mut kyl seuraavast viikost tulee paljo hauskempi ku ne pansqu banaanimiehet tulee! hihihi OIJOIOIJOI!!! toivottavasti reetta siihen mennessä paremmas kunnos ku se on nyt vähä kipee. aamul vaa juteltii sellasist räkäjutuis, jota meil molemmil on tullu ja mitä reetal tuli tänää XDXD hehehee ne on siis sellasii ruskeen ja vihertävän värisii ja niist on jtn veren näksöt juttuu ja ne on iihan sairaan isoja, yammyyyy (= sit reetta oli aamul vetäny vaan jtn "vitamiini" pillereit ja sen jälkeen se vaan sekoili jtn koulus. kädet tärisi ja kaikkee xD ei sit tiiä et mikäs sitä muijaa oikeen vaivaa, heh XD diudiu huomenna muute nähää bilsan tunnilla synnytysvideo!  se on ihan pakko nähä! mutta nyt menen rakastelemaan ihansati ja pitkään reetan kanssa, ja kokkaan vähä jotain tulista vaikka reetta saaki siitä vähä ilmavaivoja!

koska meijän kouluun tulee siis edelleen ne banaanit nii tässä vähän perustietoa espanjasta:

HUOM! tämä teksti voi järkyttää heikkohermoisimpia ihmisiä, eikä tämän tarkoituksena ole loukata ketään!! D:

Espanja
, tuo lipeäväsuisten
gigolojen maa, jossa mustat vesikampaustukat ja kakanvärinen iho kiiltää, ja vaalean skandinaavinaaraan pimppi mielessä vilahtaa.

Monet pohjoismaalaiset naiset hakeutuvat "tummien ja tulisten" maihin, kuten Epsanjaan ja Turkkiin kuumien romanssien toivossa, kun eivät niitä juroilta pohjoisenmiehiltä saa. Tämä mm. Espanjan talouden kannalta hyvä; tulee paljon turisteja -> rahaa, ja gigolot saa mielinmäärin vaaleaa puskaa.                                         
                                                                    
                                                                   Bananacountry.jpg
TERVETULOA BANAANIT SUOMEEN! <3
-heini niiin fiiini <3