vappuhelsinki-senaatintori-300404.jpg 


Joo eli siis vappu oli ja meni jotenki ;D Oltiin eka me kolme tillii dillii kaupungilla ja käytiin tiimarissa, mut ei sieltä sit lähteny mukaan mitään krääsää. Sit me tallustettiin kaivariin, mut en osannu oikee suunnistaa ja jouduttiin eka jonnekkin taikametsään ja sit jotenki päästiin kaivariin.
Ruvettiin vähän maistelee namijuomia ja eikä aikaakaan ku irina jo hymyili sen dilli hymyä ;D Ja kyl me kaks muutaki oltiin jo namsnams. uulalaa, Meiän luokkalainen blondee grr soitti ja lähettiin takas steissille ja metroon sen kaa ja mentiin ruohikseen mis nähtiin toisii kavereita ja vähän muitaki duudei. XD Ja sit ne halus mennä kaivariin ja lähettiin TAKAS.
Jotenki sit taas tallustettiin sinne ja sit rupee vähä tää muistitikku lagaa, en oikee muista. Siihen liitty jotain tallinkkei ja muita tyyppei yms. puistonpenkkei yms. mansikoita lmao :D Jotkut vaan kaatuili koko ajan ja jotkut taas dillitti xD
Sit jossain vaihees lähettiin takas tallustaa ruohikseen ja yks meiän kaveri oli iha kuoseis ja se kannettiii ruohikseen. Sit joskus lähettiin himaan eri dösillä kukin. JA mä en menny himaan kyl, menin mun yhelle toiselle kaverille aww yöks ja sit nukahdin ja aamul ei ollu darraa! TADAA :D Ja aamulla mun varpaankynsi oli ihan musta, koska ihana ystäväni irina talloi siihen ja mul on muutenki reikä kantapäässä ja paaaljon rakkoja. MUTTA kaikin puolin oli hyvin miellyttävä vappen. Eli klikkaa bro!


reduu