Kuten kaikki hieman viisaammat ihmiset voivat ymmärtää, ei tämä ajatukseni kulku ole kello yhdeksän aikaan morningilla mitenkään erityisen järkevää. Eli tänään jäin kotiin, plaah pyyh ja pinppi . En olisi tahtonut jäädä kotiin mutta minua pakotettiin jäädä kotiin, joten jouduin siis raiskauksen uhriksi täällä himassa näin vain.

Näin hyvin mielenkiintoista unta, siinä minä, irinarina ja meidän kummankin äidit aww <33 lähdimme jollain tyyliin lada autolla maalle ajelemaan. Anteeksi heini, että alintajuntani ei ottanut sinua kyytiin mukaan, mut eihän se mitään koska meillä on in riil laiv niin kovaa kyytii jooj oo. Öhöm...? nyt takaisin asiaan, me kaikki 4 (2 asian girls ja 2 skandinaavia tytteleitä) ajettiin johonkin pieneen kyläkauppaan ja siel ei ollu kokis laittii!!! en voinu juoda mitään siin mun unessa ja sit yhtäkkii heräsin ja oli kusi hätä, vaikken ees juonu mitään!! tää on kunnon arvotus.

Tänään aattelin paistaa joko pannukakkuja tai sit vohveleita mut en osaa päättää arghhh. Pannukakut on pervompii mut vohvelilta saa helpommin. Sit aattelin ostaa yhden elämän vain lidlistä jossain vaiheessa ja muistaa öö olla kiltti et joulun saan kaikkee lahjoista pukkiin. hyikö? kyl mut ei se mtn.

MOikka toivottavasti kaikille tulee mukava loppu siis viikonloppu vain älkää ny pelästykö ja muutenki ois kiva et kaikki ois kivoja myös muillekin.

tämmönen tillin tallin kana reetta